ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η εταιρεία μας MANITARIUM δεν χρεώνει έξοδα αποστολής για εντός Αθηνών για παραγγελίες άνω των 30ε για τις online παραγγελίες. Για τις εκτός Αθηνών παραγγελίες τα έξοδα ορίζει η αντίστοιχη μεταφορίκη.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης 8 χρόνια τώρα με κεντρικό άξονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. παραδίδουμε παραγγελίες καθημερίνα, απο τη στιγμη που θα εποικοινωνήσετε 

θα παραλάβετε την ίδια μέρα έως και σε τρείς εργάσιμες (για εντός Αθηνων) για παραγγελίες online μπορεί να παραλάβετε μέσα σε 7 εργάσιμενες αναλόγως τα αποθέματα μας. Ενώ για εκτός Ελλάδος μέχρι και 15 εργάσιμες ημέρες. Τα προιόντα μας συσκευάζονται με οικολογική συνείδηση σε χάρτινες σακούλες ή χαρτοκυβώτια και φροντίζουμε να φτάνουν με ασφάλεια και συνέπεια στο χώρο σας.

Για τυχών απώλειες η αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προιόν μας, εφόσον είναι εφικτό, μπορεί να γίνει η αντικατάσταση του (κατόπιν συννενόησης) και με την επιστροφή του ελλατωματικού προιόντος χωρίς να αλλοιωθεί η συσκευασία του, είναι πιθανή και η επιστροφή χρημάτων κατα περίπτωση. 

ΠΛΥΡΩΜΕΣ

Η πλυρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, με χρήση κάρτας η με κατάθεση σε λογαριασμό κατόπιν επικοινωνίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ 

Ε.ΚΑΡΥΔΗΣ 6944306274

Ε.ΚΑΡΥΔΗ 6948832530

Χ.ΚΑΡΥΔΗΣ 6948832699