..ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.  

 

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ CHEF ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

 

ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΙΟΤΟΠΟ. ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΡΩΜΑΤΑ, ΜΕΓΕΘΗ, ΥΦΕΣ  ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΜΑΣ ή ΤΗ ΣΧΆΡΑ ΜΑΣ!

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ... ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΓΡΙΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

ΜΙΧ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΜΙΧ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Ηericium Clathroides

Ηericium Clathroides

white mushroom like coral

ΤΡΟΥΦΑ MELANOSPORUM

ΤΡΟΥΦΑ MELANOSPORUM

ΤΡΟΥΦΑ BORCII

ΤΡΟΥΦΑ BORCII

ΤΡΟΥΦΑ BORCII

ΤΡΟΥΦΑ BORCII

ΤΡΟΥΦΑ UNCINATUM

ΤΡΟΥΦΑ UNCINATUM

ΤΡΟΥΦΑ MELANOSPORUM

ΤΡΟΥΦΑ MELANOSPORUM